1 вересня – День Знань

2020-09-01

Ось і настав цей день. 1 вересня – День Знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік

Дорогі школярі! Шановні колеги, батьки!

Від щирого серця вітаємо всіх із святом! 1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.

1 вересня — це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною!

1 вересня для випускників – це останнє 1 вересня в їхньому житті. Дорогі одинадцятикласники! Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування

Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх дітей до школи! І вас зі святом! Нехай ваші діти частіше тішать вас, а вам – терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, тепла, любові та енергії!

Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров’я вам!

Успіхів всім, хто увійде сьогодні в гостинно відчинені двері нашої школи!

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi