• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 7 лютого День безпечного Інтернету (Safer Internet Day)

7 лютого День безпечного Інтернету (Safer Internet Day)

2023-02-07

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
Міжнародний день безпечного Інтернету для дітей (SID) – це подія, яка проходить кожного року, у другий вівторок лютого. Цей день популяризує безпечне та відповідальне використання Інтернету дітьми та молоддю. Починаючи з ініціативи з боку проекту Європейського Союзу з безпечних кордонів у 2004 році та започаткований мережею Insafe. З роками Міжнародний день безпечного Інтернету став знаковою подією в календарі онлайн-безпеки.
Інтернет – це потужний інструмент з величезними можливостями для навчання, підвищення кваліфікації та набуття нових здібностей та знань, а також громадської діяльності. Однак з можливостями приходять ризики.
Мета Міжнародного дня безпечного інтернету – підвищити рівень обізнаності, а також допомогти конкретними діями створити не тільки безпечне місце, але й краще місце для перебування в Інтернеті.
Цифровий світ не визнає жодних кордонів, і тому нам потрібно, щоб усі долучились до роботи таким чином, щоб забезпечити безпечніший цифровий досвід для всіх нас, а особливо для молодших користувачів.
Учні Маломихайлівського ліцею ім. І. Г. Скакуна підготували свої роботи, присвячені безпечному цифровому простору.

/Files/images/Screenshot_11.jpg

/Files/images/Screenshot_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi