7 жовтня - День працівника освіти

2012-10-05

/Files/images/97e7a6272f3c54b2cd9f78d29437c45d.jpg

Школа моя величава

Вікнами дивиться в світ

Наче в букет пов’язала

Мрії окрилених літ…

М. Сингаївський

Шановні вчителі та ветерани освітянської ниви!

Вітаємо всіх вас, хто завітає насіння добра і знань, щедроти і надій, із прекрасним осіннім святом – Днем працівника освіти.

Як багряна осінь обдаровує своїми багатствами, так і ви, учителі, даєте дітям неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими в житті.

Ваша праця – це запорука духовно-морального та інтелектуального зростання підростаючого покоління. Саме ви дбайливим і трепетним ставленням до вразливих дитячих характерів загартовуєте в нас справжню людину. Сумлінно виконуючи свій професійний обов’язок , ви вчите юнь пізнавати й опановувати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.

Невтомною працею свого розуму і серця ви створюєте надійну основу для духовного, соціального та культурного розвитку особистості. Спільними діями ви в повній мірі реалізовуєте мету – забезпечуєте доступну та якісну освіту кожному громадянину, створюєте належні умови для самореалізації особистості.

Окремі слова вдячності за самовіддану працю вам, шановні сивочолі ветерани освітянської ниви! Ваші мудрість та жертовність педагога зберегли і примножили найкращі традиції школи, возвеличили значення вчителя – провідника вічних вселюдських цінностей.

Учнівська громада школи

/Files/images/191350147.gif

Тим, хто пізнати добро допоміг,

Тим, хто відкрив для нас тайни доріг,

Тим, хто відкрив нам жагу пізнання

Тим, чия праця важка, непроста,

Тим, чиє слово добром пророста,

Тим, хто відкрив нам науки світання

Наші святкові і щирі вітання!

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi