• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Книга—джерело знань, наш друг і порадник

Книга—джерело знань, наш друг і порадник

2012-09-30

/Files/images/96419766.gif

Люба дитино!

До тебе це слово!

Перед тобою – скарбниця чудова,

Мудрих порад невичерпне джерельце,

Книгу люби і душею і серцем!

У бібліотеці, де книги стоять рядами на стелажах, завжди буває тихо. Та коли уважно прислухатись, книги говорять з вами. Вони розказують вам чудову казку цікаву повість, від якої у вас загоряться очі; зі сторінок зазвучать чудесні вірші, які ви пам’ятатимете довго, а можливо, і усе життя.

З книжок ви дізнаєтеся, як живуть народи різних країн, дізнаєтеся про великі відкриття науки і техніки, про зірки і планети, про рослини й тварини.

Хай книги входять у кожен дім. Шануйте і бережіть їх. І тоді весь розум, мудрість і людська доброта перейдуть до вас через книги.

Книга – головний засіб навчання. Читати систематично й осмислено навчає школа.

Я читаю, адже, я мислю, я існую.

/Files/images/Библиотека 2.jpg/Files/images/Библиотека1.jpg

Шановна Жанно Володимирівно!

Прийміть найкращі вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Справжнім помічником та порадниками на шляху до вершин знань школярів є Ви, збирач духовних скарбів, провідник у світ нового і непізнаного. Саме ви допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу.

Тож зичимо Вам міцного здоров’я, наснаги, творчості, цікавих і вдячних школярів

Кiлькiсть переглядiв: 580

Коментарi